arrow_drop_up arrow_drop_down

Let's create some magic together!

Een hele dag 1-op-1 werken aan jouw business, met alle aandacht voor jouw persoonlijke doelen? Dát kan!
Tijdens een VIP dag zoomen we samen in op jouw wensen en nemen we jouw hele business onder de loep.
Na deze dag weet je niet alleen wat voor jou de beste strategie is en waar de meeste winst voor jou te behalen valt, maar heb je ook écht de belangrijkste stappen gezet en kun je aan de slag met een kant-en-klaar plan, met concrete stappen, zodat je precies weet wat jou de komende tijd te doen staat...

Barbara Blanck

'' Enige tijd geleden had ik een 'Rise and Shine' VIP-dag geboekt bij Artjanna Hulsmann-Harkhoe.


Artjanna geeft hele praktische tips & tools waarmee je direct aan de slag kan om te groeien met je bedrijf. Geregeld had ik van die 'WOW' momenten over de gedegen kennis die Artjanna heeft over bedrijfsvoering, passief inkomen en winst maken met je bedrijf. Dit heeft zij duidelijk bewezen met haar bedrijf 'Artjanna Stories'.

Deze VIP-dag heeft mijn bedrijf een ABSOLUTE boost gegeven! Het was heel verrijkend en ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Artjanna heeft verstand van zaken. Dat is een feit!''

"Een onvergetelijke dag waarbij álles tot in de puntjes geregeld is en jij jouw business naar de next-level brengt..."

Wat anderen zeggen:

''Vond het een hele waardevolle dag en denk zeker dat ik over een tijdje weer een VIP dag zal plannen''
Begin augustus een VIP dag gepland met Artjanna. Ter voorbereiding op deze dag krijg je een werkboek om in te vullen, zodat Artjanna een goed beeld krijgt van waar je staat en wat je nodig hebt. Tijdens de dag hebben we samen een ander werkboek ingevuld en dat geeft inzicht en stof om over na te denken. De opbouw is logisch en meteen een stappenplan om je doelen te gaan behalen. Artjanna is een heel fijn persoon die jou in je waarde laat en vragen stelt die je op een hele prettige manier laat nadenken over zaken waar ik nog niet over had nagedacht. Vond het een hele waardevolle dag en denk zeker dat ik over een tijdje weer een VIP dag zal plannen zodat ze mij weer verder kan helpen bij de volgende stappen. Bedankt Artjanna!
Audrey
'' Dat kleine bewuste gefocuste stappen je heel ver kunnen brengen''
Lieve Artjanna, wat ben je een leuk persoon en wat hebben we vandaag fijn gewerkt! Ik heb uit de dag gehaald dat kleine bewuste gefocuste stappen je heel ver kunnen brengen. Mijn doelgroep veel scherper en mijn waarde en dat ik dit anders en meer mag communiceren. Thank you voor het prachtige handige werkboek. Heel nuttig om dit samen te doen, dan ‘moet’ je er wel aan werken😄 uitgebreider zal ik het nog laten weten. Fijne avond!
Elvira Waardenburg
''Helderheid, nieuwe ideeën en inspiratie''


Afgelopen woensdag had ik mijn VIP dag met Artjanna op een super toffe locatie in Amsterdam met een super mooi uitzicht over de stad. Dat was al inspiratie nr 1.

We begonnen lekker ontspannen met een kop koffie en het werkboek, die je stap voor stap mee neemt om je visie helder te krijgen. Tussendoor hebben we ook nog heerlijk geluncht. Wat een top dag was het, ik ben weer met meer helderheid, nieuwe ideeën en inspiratie naar huis gegaan.  Jammer genoeg was de dag voorbij gevlogen, maar ik kan thuis weer aan de slag met het verder uitbreiden van mijn bedrijf. Dankjewel Artjanna
Evelien Vos

Merk je dat je al even bezig bent met jouw business, maar dat je wel een flinke boost kan gebruiken? dan is deze VIP-Dag écht iets voor jou. Ook al heb je nog niet precies een idee waar nu jouw grootste winst te behalen valt, samen komen we daar snel genoeg achter en zorg ik dat je vol energie en met een praktisch plan kan knallen met jouw business, precies zoals je dat verdient. 

Ayben Bahan 

'' De VIP dag voldoet aan mijn verwachtingen. Ik had echt de behoefte om een structuur in mijn strategie te krijgen'' 


Ik wist al heel veel, maar wist niet hoe ik het papier moest zetten. Waar ik moest beginnen met posten en mezelf zichtbaar maken op social media. 


Ik heb meer lef en ook om mijn kennis te delen met anderen en heb ook veel meer zin om nu aan de slag te gaan. 


Gewoon doen! En ik raad het zeker anderen aan om ook deze stap te zetten, want als je echt succes met je bedrijf wilt boeken dan zeg ik coach jezelf door wel een professioneel persoon en ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om Artjanna hiervoor mij te helpen.''

Wat kun je van deze VIP-Dag verwachten?

Als er één doel centraal staat tijdens deze dag, dan is het wel helderheid. Als je niet precies weet wat je moet doen, dan wordt het namelijk al snel lastig om de juiste stappen te zetten richting jouw doel. 


Na een inzichtelijke sessie, weet jij dan ook precies welke kant je op wil gaan en wat voor jou het beste werkt. Je krijgt concrete handvatten, zodat je met rust en vertrouwen aan jouw business kan werken om een toffe locatie, waar je aan niets zal ontkomen. 


VOOR WIE IS DEZE VIP DAG GESCHIKT?


  • voor ondernemers die vastlopen en in 1 dag een concreet actieplan willen waarmee ze aan de slag kunnen gaan
  • voor ondernemers die graag een dag 1-op-1 met mij willen werken
  • voor ondernemers die houden van actie en doorpakken en die voelen dat die ene dag nét is wat ze nodig hebben

VOOR WIE IS DEZE VIP DAG NIET GESCHIKT?


  1. Voor ondernemers die niet coachable zijn en alles liever zelf willen uitzoeken
  2. Voor ondernemers die niet bereid zijn om in zichzelf te investeren
  3. Voor ondernemers die happy zijn waar ze nu zijn en vooral niet willen groeien
"Werken met Artjanna is te gek! Alles is tot in de puntjes verzorgd en ze heeft een mooi werkboek gemaakt waar ik goed mee kan werken. Een duidelijk stappenplan waarin mijn verhaal, mijn reis, mijn ideale klant en de oplossingen voor mijn ideale klant aan bod komen. Deze kan ik als handboek gebruiken bij mijn ondernemersreis. Samen hebben we alle stappen uiteengezet zodat ik vol energie en een duidelijk stappenplan zelf verder aan de slag kan. Ze heeft absoluut mijn verwachtingen waargemaakt. En dat is ook de kracht van Artjanna, ze kijkt naar wat jij er uit wilt halen en hoe je dat het beste vorm kunt geven. Kortom: een echte aanrader!"
Margreet Stegeman

Boek nu jouw persoonlijke VIP-Dag, ik kan niet wachten om met je aan de slag te gaan! 

Ivette Langeveld

'' Op een zaterdag in de maand juli had ik een VIP dag met Artjanna. We zaten in een leuk restaurant in Amsterdam en hebben van 10 uur tot 15:00 uur volop gepraat om mijn plannen uit te werken. Van te voren heb ik een werkboek ingevuld met praktische vragen over mijn website en accounts op social media. Daarnaast moest ik vragen invullen hoe mijn ideale leven er uit ziet en mijn ideeën uitschrijven. Op de dag zelf viel het mij op dat Artjanna mijn website van voor naar achteren had doorgelezen en ze had ook mijn social media bekeken. Over de website en sociale media accounts had ze heel wat punten opgeschreven hoe ik het eventueel anders zou kunnen doen of omschrijven. Ik vond het heel fijn dat ze van te voren dit allemaal had gedaan. Het is niet zomaar één VIP dag. Haar voorbereiding was echt super goed. Op de dag zelf gingen we aan de slag in een ander werkboek. Dit werkboek was echt heel gaaf en heel praktisch ingericht. Aan het eind van dit werkboek en met alle bijhorende ideeën en vragen van Artjanna heb je aan het eind van de dag een heel praktisch overzicht hoe je je plannen waar gaat maken. Het hele plan is in kleine stukjes opgebouwd en je weet precies hoe je je plan gaat uitwerken. 

Met Artjanna samenwerken is erg motiverend. Je krijgt er enorm veel energie van. Ze denkt super goed mee en is erg enthousiast.''