arrow_drop_up arrow_drop_down

Dé training om in 5 simpele stappen jouw eigen succesvolle podcast op te zetten, waarmee je één van de meeste bijzondere connecties met jouw doelgroep kunt gaan creëren..!

Wil jij óók op een fijne, relaxte manier jouw authentieke verhaal kunnen delen, een échte verbinding kunnen maken met jouw ideale klant en relaties kunnen opbouwen met bekende ondernemers waar je normaal gesproken niet bij aan tafel komt? 

Dé training om in 5 simpele stappen jouw eigen succesvolle podcast op te zetten, waarmee je één van de meeste bijzondere connecties met jouw doelgroep kunt gaan creëren..!

Wil jij óók op een fijne, relaxte manier jouw authentieke verhaal kunnen delen, een échte verbinding kunnen maken met jouw ideale klant en relaties kunnen opbouwen met bekende ondernemers waar je normaal gesproken niet bij aan tafel komt? 

Altijd al gedroomd van je eigen podcast-kanaal, waarmee je een groot publiek kunt inspireren en eenvoudig jouw ideale klant kunt bereiken?

 

Ik snap je volledig, want dit was precies mijn wens die ik een jaar geleden had: meer mensen bereiken met mijn boodschap en een extra kanaal lanceren, waarmee ik een diepere connectie kon aangaan met mijn ideale klant. 

 

Maar... is het allemaal gelopen zoals ik had verwacht?  Nee, zeker niet! 


Laat ik beginnen met de vele bijzondere dingen die er zijn ontstaan, nadat ik het besluit nam om met mijn eigen podcast te gaan starten. Zo had ik bijvoorbeeld nooit kunnen bedenken van tevoren dat ik met zoveel geweldige ondernemers aan tafel zou komen te zitten en dat er een flinke stroom van klanten is ontstaan. Daarnaast zijn er vriendschappen ontstaan met andere ondernemers, doordat we elkaar op een diepere laag hebben gesproken, iets wat je normaal niet zo snel tegenkomt. Ook heb mezelf enorm ontwikkeld, zowel op persoonlijk vlak als zakelijk vlak en kan ik nu veel beter verwoorden wat ik graag wil. 


Kortom, een gigantische winst op alle vlakken en allerlei positieve ontwikkelingen sinds ik gestart ben...

Maar.... 


Is dit allemaal vlekkeloos verlopen? en is dit hoe het bij iedereen gaat die vandaag de dag een eigen podcast start? 

Het antwoord is: Nee


En precies dáárom heb ik besloten om een speciale podcast-training voor jou te ontwikkelen, zodat ik je mee kan nemen in de stappen die ik zelf heb gezet en die ervoor hebben gezorgd dat ik al deze mooie dingen heb mogen meemaken!


"Kan ik ditzelfde dan óók bereiken?!" hoor ik je denken..

Ja, dat kan zeker! 


Alleen is het wel belangrijk dat je daarom een aantal belangrijke stappen gaat zetten, want één ding kan ik zeker meegeven: een succesvolle podcast is zéker niet voor iedereen weggelegd.. Althans, niet als je niet de juiste stappen zet..


In deze training ontdek je daarom exact wat de juiste stappen zijn om deze zelfde successen te kunnen boeken en misschien wel zoals ik volledig te kunnen leven van je eigen podcast-show..  ;-) 

"a podcast is one of the most powerful techniques these days to tap into someones mind and plant a wonderful seed.." 

- Tony Robbins

In 5 logische stappen een winstgevende podcast opzetten

# 1 - De set-up

Niets is zo belangrijk als een goede start en een krachtige fundering, want alleen dan kun je goed gaan bouwen. In deze module ontdek alle belangrijke ingrediënten om jouw eigen podcast krachtig en strategisch op te zetten en in te richten, zodat alles daarna makkelijker wordt...

# 2 - De perfecte start

Wanneer je module 1 hebt afgerond, ben je klaar voor een succesvolle live-gang. In deze module ontdek je hoe jij jouw podcast dé ultieme lancering kunt geven en jij gelijk jouw welverdiende plek kunt gaan aannemen. Uiteraard zijn hier een aantal belangrijk stappen voor nodig en in deze module leer je ze allemaal..

# 3 - De leukste interviews

Podcasten is dé manier om bij de meest interessante mensen aan tafel te komen, maar dit is zeker niet voor iedereen even gemakkelijk. Wanneer je beschikt over de juiste tips & tricks, dan wordt het ineens een stuk eenvoudiger en zit jij binnen de kortste keren bij jouw idool aan tafel voor een geweldig interview..

# 4 - Een groot bereik

Wanneer je jouw podcast strategisch en business-wise goed wil gaan inzetten, dan is het belangrijk dat je weet op welke manier je jouw ideale klant kunt bereiken en hoe je jouw bereik kunt vergroten, zodat zoveel mogelijk mensen jouw waardevolle boodschap horen. In deze module ontdek je dé geheimen hoe je in korte tijd een enorme following bouwt..

# 5 - Van passie naar poen

Geld verdienen met jouw podcast, hoe cool zou dat zijn? die vraag stelde ik me nog geen jaar geleden en nu leef ik zelfs full-time van mijn podcast-show. Hoe ik dit heb gedaan en hoe jij dit óók kunt creëren, dat ontdek je in deze module. Ook ontdek je andere manieren en kansen die jou geld kunnen opleveren door het hebben van jouw eigen podcast..

Dé training om in 5 simpele stappen jouw eigen succesvolle podcast op te zetten, waarmee je één van de meeste bijzondere connecties met jouw doelgroep kunt gaan creëren..!

Een jaar geleden kende nog bijna niemand mij.. inmiddels heb ik al deze toffe ondernemers in mijn podcast gehad:

Michael Pilarczyk

in de podcast

Thijs Lindhout

in de podcast

Anne Quaars

in de podcast

Simone Levie

in de podcast

Charlotte L'abee

in de podcast

Eelco de Boer

in de podcast

Ninke van der Leck

in de podcast

Martijn van Tongeren

in de podcast

John en Jeanet

in de podcast

Cindy Koeman

in de podcast

Patrick Kicken

in de podcast

Joshua Kaats

in de podcast

Albert Sonnevelt

in de podcast

Zarayda Groenhart

in de podcast

Tonny Loorbach

in de podcast

Richard de Leth

in de podcast

Deisy Amelsbeek

in de podcast

Jaap Hulsmann

in de podcast

Sophie Dittmar

in de podcast

Demian Beenakker

in de podcast

en nog vele andere toffe ondernemers met prachtige inspirerende verhalen... 

Meer dan €30.000 aan gratis coaching?! hoe dan?

Niet voor niets wordt er steeds meer gezegd dat podcasten dé manier is om met interessante mensen om de tafel te komen. Maar waarom is dit precies? en hoe komt het dat ik meer dan €30.000 aan gratis coaching heb gekregen? 


Dit komt simpelweg door een goede voorbereiding, wanneer ik met de juiste gasten om de tafel zat. Tijdens een podcast heb je namelijk alle kansen en mogelijkheden om al jouw brandende vragen te stellen, waarvoor je normaal gesproken flinke coach-tarieven voor betaalt. 
Zo zat ik bijvoorbeeld live bij Eelco de Boer op het podium en een paar maanden later in zijn Mancave in Amsterdam, waar je normaal €5000 per uur (!) voor betaald... 

Voel je het nu óók? kun jij ook niet wachten om te ontdekken welke nieuwe wereld er voor je open gaat, wanneer je jouw eigen podcast start? 

Als je van bovenstaande informatie enthousiast bent geworden, neem dan het besluit om ervoor te gaan en ontneem jezelf niet dit mooie gevoel en al die prachtige kansen, want geloof me: jij kunt dit óók!