arrow_drop_up arrow_drop_down

30 minuten Rise and Shine kickstart gesprek (gratis)

Ben jij klaar om de komende tijd flink te gaan groeien en jezelf op een krachtige en mooie manier in de markt te zetten, maar weet je nog niet precies hoe je dit het beste kan aanpakken? In deze coaching sessie help ik je met de meest essentiële stappen om jouw business en idee als een raket te kunnen lanceren.

Wat anderen over Artjanna zeggen: 

'' Artjanna is echter heel goed in het je op je gemak stellen, luistert goed en stelt daarna vragen die to the point zijn en die er toe doen.  Waardoor jij je bewust wordt van je eigen hete hangijzers en waar je aan zou kunnen werken om weer stappen voorwaarts te maken. Het was een verhelderend gesprek, zowel voor wat betreft mezelf als wat betreft het ontdekken van meerdere kanten van Artjanna.  Achter de stralende glimlach zit een smart cookie, een dame die weet waar ze het over heeft en zeer doelgericht en strategisch onderneemt.''


Carin van Buuren - Positive Presence

Omdat ik jou dezelfde kans gun die ik ook heb gehad om mijn dromen achterna te gaan, kijk ik graag of wij een match zijn, zodat ik jou tijdens een gratis sessie van 30 minuten wellicht op weg kan helpen met de eerste belangrijke stappen richting een krachtige positionering van jouw merk.

Wat anderen over Artjanna zeggen:

Benieuwd wat coaching met Artjanna voor jou kan betekenen? Luister dan naar de woorden van Gitana Melchiot in deze video. 

Wanneer kom je in aanmerking voor deze gratis sessie? 

Als jij:


  • klaar bent om jouw werkelijke missie te ontdekken
  • klaar bent om te shinen en meer in jouw kracht te komen staan.
  • enthousiast, leergierig en ondernemend bent
  • ready bent voor een doorbraak

Wat anderen zeggen: 

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Wat een fijn gesprek was dit zeg! 
Ik heb een fijne rise and SHINE gesprek gehad! Artjanna heeft een mooi en fijne energie waarin ze je meeneemt! Ze is inspirerend! Ik volg haar graag.
Warsha Atwarie
De juiste strategie voor korte en lange termijn
Artjanna is een vriendelijke dame die met het lezen van mijn aantekeningen al gauw begreep dat ik zocht naar de juiste strategie op lange en korte termijn. Ik vond de vragen die ze stelde interessant en het gaf mij ook inzichten in mijzelf.
Samantha VP Noten
Wat een waardevolle coaching was dit zeg! 
Zojuist een waardevolle coaching gehad.  We hebben het gehad over mijn doelen, hoe ik deze kan behalen, waar ik tegen aan loop en hoe hier beter mee om te gaan.
Felicia Lin