Coaching van Artjanna
arrow_drop_up arrow_drop_down

30 minuten Rise and Shine kickstart gesprek (gratis)

Ben jij klaar om de komende tijd flink te gaan groeien en jezelf op een krachtige en mooie manier in de markt te zetten, maar weet je nog niet precies hoe je dit het beste kan aanpakken? In deze coaching sessie help ik je met de meest essentiële stappen om jouw business en idee als een raket te kunnen lanceren.

Omdat ik jou dezelfde kans gun die ik ook heb gehad om mijn dromen achterna te gaan, kijk ik graag of wij een match zijn, zodat ik jou tijdens een gratis sessie van 30 minuten wellicht op weg kan helpen met de eerste belangrijke stappen richting een krachtige positionering van jouw merk.

Wanneer kom je in aanmerking voor deze gratis sessie? 

Als jij:


  • klaar bent om jouw werkelijke missie te ontdekken
  • klaar bent om te shinen en meer in jouw kracht te komen staan.
  • enthousiast, leergierig en ondernemend bent
  • ready bent voor een doorbraak

Boek hier jouw gratis sessie!

Tijdens deze 30 min neem ik je mee naar de daadwerkelijke reden waarom jij doet wat je wilt doen, ontdekken we samen wat voor jou de beste methode is om keihard te groeien en help ik je met de onmisbare stappen om door te kunnen groeien naar jouw next level.

Klik hier voor jouw gratis sessie en ik neem zo spoedig contact met je op.

Wat anderen over Artjanna zeggen: 

Ik heb een fijne rise and SHINE gesprek gehad! Artjanna heeft een mooi en fijne energie waarin ze je meeneemt! Ze is inspirerend! Ik volg haar graag.


Warsha Atwarie- Praktijk Kindervreugde