Coaching van Artjanna
arrow_drop_up arrow_drop_down

1-op-1 coaching van Artjanna

Wil jij graag mooie (volgende) stappen zetten in je leven en bedrijf, maar heb je het gevoel dat iets jouw tegenhoudt? Een stemmetje dat zegt ‘wie zit nu op jou te wachten’? of ‘wat heb je eigenlijk met de wereld te delen’?
of weet jij niet goed hoe je vanuit volledig vertrouwen zichtbaar kunt worden?


Ben jij klaar om in actie te komen en jouw volledige potentieel aan de wereld te laten zien en vol vertrouwen, in vrijheid te zijn wie je bent en mag zijn?

    De dagen vliegen voorbij, terwijl je eigenlijk veel meer zou willen doen…

Ook denk je er weleens over na hoe het zou zijn als je;


 • volledig zichtbaar zou zijn, zoals je graag gezien wil worden..
 • echt helemaal jezelf zou kunnen zijn, waardoor jouw ware kracht ontpopt..
 • vrij zou zijn van onnodige belemmeringen en blokkades..
 • zou weten wat jouw missie en jouw bijbehorende verhaal is, waardoor alles makkelijker zal gaan..
 • niet meer vanuit angst zou hoeven handelen, maar vanuit vertrouwen..
 • díe stappen echt gaat zetten die je al zolang in je hoofd hebt..


Want misschien zijn dit wel vraagstukken die jou bezighouden en herken jij je wel in één of meer van bovenstaande dingen en zou jij daar maar al te graag stappen in nemen.


Ja?  Lees dan vooral even verder, want dan heb ik goed nieuws voor je!

Is deze coaching wel iets voor mij?

Jarenlang heb ik mezelf onnodig klein gehouden, waardoor ik slechts een klein gedeelte van mijn ware potentie heb benut.


Doordat ik ben opgegroeid en grootgebracht in een omgeving waar mijn persoonlijke groei niet gestimuleerd werd, heeft het bij mij aardig wat jaartjes geduurd voordat ik erachter kwam, dat er eigenlijk veel meer in mij zat en dat er wel degelijk een plek voor mij op de voorgrond bestond.


Angsten, fobieën, onzekerheden, blokkades, belemmerende overtuigingen en zelf trauma’s, ik
had ze allemaal.


Ondanks dat ik in eerste instantie dacht dat dit nu eenmaal een onderdeel was van mijn leven, wilde Ik hier toch vanaf komen, omdat ik vrij wilde zijn, mezelf wilde laten zien en ervoor wilde zorgen dat mijn verhaal van waarde kon zijn voor andere vrouwen, zodat het niet allemaal voor niets was gebeurd.


Vol trots kan ik nu zeggen dat dit mij is gelukt en dat Ik nu vele andere vrouwen coach naar meer
zichtbaarheid, vertrouwen en succes ongeacht het niveau waar ze staan.

Klinkt geweldig natuurlijk, maar is dat voor mij ook écht mogelijk?!

Natuurlijk is dit niet allemaal zonder slag of stoot verlopen en in mijn eentje was ik nooit zover gekomen als waar ik nu sta.

Mijn grootste winst zit hem dan ook in de hulp die ik heb gekregen van experts, die ditzelfde pad al hadden bewandeld en mij dus op de juiste manier konden begeleiden.


Nu heb ik goed nieuws voor je, want dit is voor jou óók mogelijk. Alle kennis en expertise die ik door de jaren heen heb opgedaan, is nu ook voor jou beschikbaar, waarbij ik je d.m.v. persoonlijke coaching help naar jouw ideale plaatje.

Samen gaan we ervoor zorgen dat je naar de next level doorgroeit, zodat je (nog) meer impact kan gaan maken en jouw energie vrijuit kan laten stromen.

Is deze coaching wel iets voor mij?

Deze coaching is beslist NIET voor vrouwen die;


 1. zichzelf klein willen houden en geloven dat dit hun plek is
 2. het liefst zoveel mogelijk binnen hun comfortzone willen leven
 3. niet geloven in positieve verandering
 4. niet van uitdaging houden
 5. hun leven lang van anderen afhankelijk willen zijn
 6. zichzelf niet willen ontwikkelen
 7. geen zin hebben om meer plezier in het leven te gaan ervaren
 8. niet bereid zijn om in zichzelf te investeren
 9. niet zien dat hun verhaal hen gaat helpen bij zowel hun persoonlijke als zakelijke groei.

maar...

Als jij anders in het leven staat en gelooft dat je op ieder moment het roer kan omgooien en weet dat je vleugels hebt die je nog veel verder kan uitspreiden dan dat je nu doet, dan kan dit nog weleens heel interessant voor je zijn…
want ...

Voor wie is deze coaching dan WEL geschikt?


Deze coaching is geschikt voor vrouwen die;

 • een verhaal hebben, maar (nog) niet precies weten hoe ze dit in hun voordeel kunnen laten werken ipv dat het ze tegenwerkt
 • niet kunnen wachten zijn om vanuit authenticiteit en ware kracht te gaan ondernemen..
 • geloven dat er nog véél meer in zit, wat er nu écht uit mag komen..
 • graag het heft in eigen handen willen nemen en willen groeien..
 • vrij willen zijn van blokkades en grenzeloos willen leven..
 • geloven dat vrouwen minstens nét zo goed zijn als mannen..
 • een droom hebben of willen hebben en deze graag willen realiseren..
 • alles uit het leven willen halen en geen onnodige tijd willen verspillen..
 • bereid zijn om in zichzelf te investeren, omdat ze weten dat het ze vele malen meer zal opleveren..

EN

 • willen LEVEN in plaats van overleven..

Herken jij je in bovenstaande punten en gaat jouw hart ook sneller kloppen van een leven vol vrijheid, lef, zichtbaarheid en passie?

Heb je ergens op dit moment een gevoel dat zegt; “Ja, natuurlijk wil ik dat, maar…”

Het goede nieuws is dat jij er vandaag nog voor kunt kiezen om het anders te gaan doen. Om andere keuzes te maken en jouw leven en bedrijf naar dat volgende level te brengen.

Er bestaat een manier bestaat om ‘vrienden’ te worden met jouw innerlijke stem, waardoor het gemakkelijker wordt om de keuzes te maken die het beste voor je zijn, waardoor je échte vooruitgang kan boeken en ten volste van het leven kan gaan genieten..!


Ben je klaar voor verandering en wil je graag weten hoe jij (nog) veel meer succes kan behalen op het gebied van jouw zichtbaarheid binnen jouw business. Er bestaat een manier, makkelijker dan je nu denkt, om vanuit volledige vertrouwen zichtbaar te worden, jouw verhaal te omarmen en dit met de wereld te delen, zodat jij nog veel meer impact gaat maken en die mensen bereikt die jouw verhaal MOETEN horen.


Ik kan niet wachten om jouw intake-formulier te ontvangen, zodat ik kan kijken of we een match zijn en samen aan de slag kunnen gaan om jouw verhaal op een prachtige en mooie manier in de wereld te zetten!

Er is áltijd een oplossing...

Resultaat en vooruitgang zijn voor mij het allerbelangrijkste, vandaar dat ik mijn persoonlijke trajecten zó heb ingericht, dat we elkaar meerdere malen zien. Succes komt voort uit de juiste stappen en begeleiding en ik ga je helpen om de juiste acties consistent door te voeren, zodat het zijn vruchten zal gaan afwerpen.


Omdat je niet van de één op andere dag zichtbaar en succesvol bent en hiervoor verschillende strategieën zijn, is het belangrijk dat je kijkt wat het beste bij jou past en waar je over een jaar vanaf nu wil staan.

Dianne van der Lee

''Dankjewel voor being you!''

"Artjanna is een inspirerende vrouw die de hele wereld verovert alleen al met haar lach. De energie die ze uitstraalt, gecombineerd met praktische kennis en oprechtheid zorgen dat je altijd met een fijn gevoel en duidelijke actiepunten weer verder kan.

In de coachingssessies bekijkt ze alles vanuit verschillende hoeken, waardoor je de tools ontvangt die precies bij jou passen. En haar drive en enthousiasme geven je nog even een extra boost.

Dankjewel voor being you!"

Rise and Shine 

Exclusief 1-op-1 coaching traject voor volledige zichtbaarheid en succes in jouw business. Ontwikkel een echte winnaars mindset en ervaar de vrijheid waar je al die tijd naar verlangt.

3 mnd

Waarbij we de eerste keer vooral identificeren wat jouw persoonlijke doelstelling is en de eerste stappen zullen zetten met een nieuwe mindset die ik je aanleer.

De tweede afspraak is bedoeld om echt dieper in te gaan op de oplossing, structuur en vooruitgang.

De derde afspraak gaat vooral over het implementeren van jouw nieuwe skills, de omgang met jezelf en het tackelen van eventuele blokkades, die jou weerhouden om de volgende stap te zetten.+ tussentijdse feedback mogelijk

Rise and Shine Master

Exclusief 1-op-1 coaching traject voor volledige zichtbaarheid en succes in jouw business. Ontwikkel een echte winnaars mindset en ervaar de vrijheid waar je al die tijd naar verlangt.

6 mnd

Samen zullen we eerst identificeren waar je over 6 maanden wil staan, wat daarvoor nodig is en welke stappen we gaan zetten.

Vervolgens zal ik samen met jou een progressieschema gaan maken, zodat je precies weet wat je te wachten staat en dan gaan we in de actie.

Ik help jou om jouw droom in kaart te brengen en de allerbelangrijkste stappen hiervoor te zetten.

De belangrijkste en meest voorkomende obstakels, gaan we samen opruimen, zodat de weg voor jou vrij is en je jouw ware potentie kan gaan leven.


+ #1 BONUS

Rise and Shine XXL

Exclusief 1-op-1 coaching traject voor volledige zichtbaarheid en succes in jouw business. Ontwikkel een echte winnaars mindset en ervaar de vrijheid waar je al die tijd naar verlangt.

12 mnd

Samen zullen we eerst identificeren waar je over 12 maanden wil staan, wat daarvoor nodig is en welke stappen we gaan zetten.

Vervolgens zal ik samen met jou een progressieschema gaan maken, zodat je precies weet wat je te wachten staat en dan gaan we in de actie.

Nu ik jouw coach ben, zorg ik ervoor dat je jouw nieuwe skills ook echt gaat implementeren, waarbij ik jou accountable zal houden en ik je help om jouw mindset continue scherp te houden.

Tijdens deze coaching sessies geef ik je het beste van het beste en leer ik je een aantal methodes die je jouw leven lang zal kunnen gebruiken, ook voor eventuele toekomstige doelen.


+ #1 BONUS & #2 BONUS

[PERSOONLIJK COACHINGSTRAJECT NAAR VOLLEDIGE ZICHTBAARHEID VANAF 2190 EURO]

Margreet Stegeman

Werken met Artjanna is echt te gek!

"Alles is tot in de puntjes verzorgd en ze heeft een mooi werkboek gemaakt waar ik goed mee kan werken. Een duidelijk stappenplan waarin mijn verhaal, mijn reis, mijn ideale klant en de oplossingen voor mijn ideale klant aan bod komen. Deze kan ik als handboek gebruiken bij mijn ondernemersreis. Samen hebben we alle stappen uiteengezet zodat ik vol energie en een duidelijk stappenplan zelf verder aan de slag kan. Ze heeft absoluut mijn verwachtingen waargemaakt. En dat is ook de kracht van Artjanna, ze kijkt naar wat jij er uit wilt halen en hoe je dat het beste vorm kunt geven. Kortom: een echte aanrader!"