arrow_drop_up arrow_drop_down
22 januari 2020 

7 tips voor een effectieve live video op Facebook en/of Instagram

Live gaan, ik hoor best vaak dat mensen dat eng vinden. Ook ik vond dat vroeger spannend, maar ervaar het nu niet meer als eng. Daarom heb ik vandaag 7 tips voor jou hoe je live gaan eigen kan maken. En dat jij je uiteindelijk helemaal comfortabel gaat voelen tijdens je live video’s!
 
Want vergeet niet dat live-video’s voor de meeste betrokkenheid en bereik zorgt op je Facebook pagina. En dat jouw (toekomstige) klanten houden van lives, want dan zien ze wie je werkelijk bent.
 
Wat ga je leren?
– Wat de kracht van verhalen vertellen is in je live.
– Een super krachtige tegenstrijdige tip waarvan je hoofd heel hard schreeuwt nee! En je diep van binnen weet: ja!
– Dat je alles niet te zwaar hoeft te maken.
– Een hele fijne oefening die je kan doen als je super nerveus bent.
– En nog meer tips om gewoon live te gaan!
Nieuwsgierig geworden?! Beluister dan aflevering 58 op de succesverhalen podcast op I-Tunes, Spotify of Anchor via de link hieronder:
 
Links mentioned in this episode:
 
Enjoy!
 
Wil jij ook omringd zijn met gelijkgestemde ambitieuze vrouwen?! Join dan de Unstoppable You! Facebook groep voor meer online zichtbaarheid.

Gratis e-book voor meer (online) zichtbaarheid

Mocht je graag nog meer tips en oefeningen willen om jouw zichtbaarheid te vergroten en kun je niet wachten om jouw verhaal succesvol(ler) neer te gaan zetten en jouw bereik aanzienlijk te vergroten, download dan zeker mijn gratis e-book en shine zoals dit voor jou bedoeld is! https://artjannastories.com/ebook/

Reactie plaatsen